ஆட்டு மூளை குளம்பு
 	MOOLAI KUZHAMBU
 	(Brain Curry)
 INGREDIENTS
 Lamb Brain – 2 Nos.
 Coconut – 4 Slices.
 Shallots – 10 Nos.
 Turmeric – T.T.
 Salt – T.T.
 Red Chilies – 6 Nos.
 Snuff – 1 TSP.
 Gingelly Oil – 3 TSP.
 METHOD :
 1. Wash the brain & cut the brain into medium pieces. Grind together the cumin & Red Chilies mix with coconut milk.
 2. Heat the oil in the pot add the chopped onions auté it & add the brain auté well. And add the coconut milk mixture, salt, turmeric powder & cook it in simmer. Once thick remove from fire.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

