ஆட்டு மூளை குளம்பு
MOOLAI KUZHAMBU
(Brain Curry)
INGREDIENTS
Lamb Brain – 2 Nos.
Coconut – 4 Slices.
Shallots – 10 Nos.
Turmeric – T.T.
Salt – T.T.
Red Chilies – 6 Nos.
Snuff – 1 TSP.
Gingelly Oil – 3 TSP.
METHOD :
1. Wash the brain & cut the brain into medium pieces. Grind together the cumin & Red Chilies mix with coconut milk.
2. Heat the oil in the pot add the chopped onions auté it & add the brain auté well. And add the coconut milk mixture, salt, turmeric powder & cook it in simmer. Once thick remove from fire.
திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!
பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…