Home Uncategorized கறி அடை

கறி அடை

KARI ADAI
(Mutton Adai)

INGREDIENTS:
Mutton : 250gms
Rice flour : ½ kg
Shallots : 200gms
Green chilies : 5 nos.
Oil + Ghee : ¼ kg
Curry leaves : few
Coconut : 1 (Big) size
METHOD:
1. Cook the mutton, like the mutton thick gravy.
2. Grind the mutton with gravy.
3. Chop the shallots, green chilies, curry leaves.
4. Mix the coconut with rice flours, a shallot, green chilies, curry leaves. The batter should like medium (liquid) consistency.
5. Cook the adai like the same method of prawns adai.

Check Also

காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்

காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…