புளியானம்(ரசம்)
 	PULIAANAM
 	(Kayal Rasam)
 INGREDIENTS
 Tamarind – 100 gm.
 Green Chilies – 2 No.
 Curry Leaves – Few.
 Dry Red Chilies – 2 Nos.
 Shallots – 2 Nos.
 Garlic – 2 Flakes.
 Pepper Corns – 10 Gm.
 Cumin Seeds – 10 gm.
 Snufff – 5 Gms.
 Mustard Seeds – Few.
 Rock Salt – T.T.
 Tomato – 1 No.
 METHOD
 1. Soak the tamarind with little more water for 10 minutes and strain it.
 2. Take the green chilies, curry leaves, salt, roast dry red chilies & tomato mash together. Add the tamarind juice.
 3. Crush the cumin, pepper and snufff and then add the garlic & Shallots.
 4. Grated Coconut add these into the Tamarind Mixture.
 5. Tempered with mustard, onions, curry leaves, 1 dry Red chilies. Add the tamarind mixture and stir it.
 Note :
 ♦ Don’t make it to boil.
 ♦ Roast the dry chilies to the direct low flame.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

