Home Uncategorized மைதா ரொட்டி
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

மைதா ரொட்டி

MAIDA ROTI
(Refined Flour Roti)

INGREDIENTS
Refined Flour – ½ Kg.
Big Coconut – 1
Egg – 1
Salt – T.T.
Oil / Ghee – For Sallow Frying.
METHOD :
1. Grate & Extract the first milk in the coconut.
2. Combine the salt, Ghee, Egg with the milk.
3. Add the Maida & make fine dough. Kept it for 1 hour.
4. Make a medium size ball from the dough & roll it.
5. Heat the ghee in a Kadai. Cook the roties.
6. Serve with Akkarai Pulippu.

Check Also

திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!

பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…