Home Uncategorized ஆட்டு நெஞ்சு எலும்பு சூப்
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

ஆட்டு நெஞ்சு எலும்பு சூப்

BRUSH MUL SOUP
(Breast Bone Soup)

INGREDIENTS
Lamb Breast Bone – 150 Gm.
Carrot – 100 Gms.
Potato – 100
Tomato – 150 Gms.
Cumin – 10 gms.
Snuff – 5 Gms.
Red Chilie – 2 Nos.
Peppy Seed Paste – Few
Coconut – Few
Ghee – 10 Mg.
METHOD
1. Wash & cut into pieces. Add sliced carrots, onions, curry leaves, sliced tomatoes, Turmeric Powder. Cook it for 20 minutes in the pressure cooker.
2. Grind the Peppy seeds, cumins, Pepper corns, purely.
3. When cooked, strain the water separately. Mash the bone of vegetable thoroughly.
4. Combine the strained water of mashed bone of vegetable stir again strain it.
5. Tempered with few finely chopped onions, whole gram masala, Ginger and Garlic paste. Our bone mixture & make it boil.
6. Remove the whole gram asala & serve hot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…