ஆட்டு மூளை குளம்பு
MOOLAI KUZHAMBU
(Brain Curry)
INGREDIENTS
Lamb Brain – 2 Nos.
Coconut – 4 Slices.
Shallots – 10 Nos.
Turmeric – T.T.
Salt – T.T.
Red Chilies – 6 Nos.
Snuff – 1 TSP.
Gingelly Oil – 3 TSP.
METHOD :
1. Wash the brain & cut the brain into medium pieces. Grind together the cumin & Red Chilies mix with coconut milk.
2. Heat the oil in the pot add the chopped onions auté it & add the brain auté well. And add the coconut milk mixture, salt, turmeric powder & cook it in simmer. Once thick remove from fire.
காயல்பட்டணத்தில் ஏர்டெல் ஃபைபர் தொடக்கம்
காயல்பட்டணம் இன்று அதிவேக இன்டர்நெட் காலத்தில் அதிகாரப்பூர்வமாக கால் வைத்துள்ளது! ஏர்டெல் …