இரால் கறி
ERRAL KARI
(Prawn’s Curry )
INGREDIENTS
Prawns – 250 Gms.
Shallots – 150 Gms.
Green Chilies – 2 Nos.
Curry Leaves – Few.
Red Chilie Powder- 1 ½ TSP.
Tomato – 100 gms.
Tamarind – 50 gms. (Optional )
Ghee + Oil – 50 gms.
Coconut – ½ No.
Salt – T.T.
METHOD :
1. Clean and wash the prawns. Cook the prawns with chilie powder, salt & 1 glass of water, till become dry.
2. Heat the oil in a kadai, add the finly chopped onions, curry leaves, green chilies. Saute it.
3. Add the tomato, saute well. Add the coconut milk & prawns.
4. Add the tamarind juice is optional.
5. Check the seasoning and thickened the gravy. Remove from fire.
6. Serve hot with white rice.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…