ஈரல் பொறியல்
EERAL PORIYAL
(Liver Fry )
INGREDIENTS
Lamb Liver – 250 gms.
Ginger & Garlic Paste- 25 gms.
Green Chilies – 1 No.
Curry Leaves – Few.
Red Chilie Powder – 1 TBSP.
Salt – T.T.
Tomato – 1 No.
Poppy Seed Paste 15 Gms.
Pure Ghee – 200 gms.
Curd – 50 gms.
Whole garam masala – 5 Gms.
METHOD :
1. Wash & cut the liver into Small Pieces.
2. Mix the liver with Ginger & Garlic paste, splitted green chilies, Red chilly powder, salt, chopped tomato, curd, whole garam masala & poppy seed paste.
3. Cook the liver mixture with enough amount of water until dry texture.
4. Separate the liver and dry gravy.
5. Heat the ghee in a kadai.
6. Fry the liver before colour change and add the gravy fry till golden brown.
7. Serve hot.
Note : Fry the liver without burn.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…