கத்தரிக்காய் கட்டா
KATTHIRIKKA KATTAA
(Oily Brinjal)
INGREDIENTS
Brinjal – ¼ Kg.
Gingelly Seed +
Asafoetida + Cumin – 10 gms.
Tomato – 5 Nos.
Onion – 3 Nos.
Oil – 50 Ml.
Mustard Seeds – Few.
Pepper Corns – T.T.
Tamarind – T.T.
Cumin – 5 Gms.
METHOD
1. Roast and powdered the gingelly seed, Asafoetida, Cumin.
2. Heat the oil in kadai, add few mustard seeds, cumin and pepper corns. Saute it.
3. Add the brinjal & saute well. Add red chilie powder & add the grinded (Tomato, Onion, Tamarind & Salt ) mixture, boil it. Keep it simmer till the oil ooze off.
4. Before 5 minutes add the powdered masala mixture and remove from fire.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…