Home Uncategorized கருவாடு கறி

கருவாடு கறி

KARUVAADU KARI
(Smoked Fish Gravy)

INGREDIENTS
Smoked Fish – 10 Nos.
(Thondai Karuvadu)
Brinjal – 100 gms.
Tomato – 150 gms.
Shallots – 150 gms.
Turmeric – 50 gms.
Coconut Milk – As Required.
Ghee + Oil – 3 TBSP.
Prawns – 50 gms. (Optional)
METHOD :
1. Pick and marinate the smoked fish, with masala powder and enough salt.
2. Heat the oil, add few chopped shallots, curry leaves, chopped green chilies, and add the balanced chopped shallots and tomatoes.
3. Add marinated smoked fish, Coconut Milk, chilie powder and quartered brinjals and prawns. Close the lid and cook it until thick.
4. Add the tamarind juice, boil it for few minutes, remove from fire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…