கறி அடை
KARI ADAI
(Mutton Adai)
INGREDIENTS:
Mutton : 250gms
Rice flour : ½ kg
Shallots : 200gms
Green chilies : 5 nos.
Oil + Ghee : ¼ kg
Curry leaves : few
Coconut : 1 (Big) size
METHOD:
1. Cook the mutton, like the mutton thick gravy.
2. Grind the mutton with gravy.
3. Chop the shallots, green chilies, curry leaves.
4. Mix the coconut with rice flours, a shallot, green chilies, curry leaves. The batter should like medium (liquid) consistency.
5. Cook the adai like the same method of prawns adai.
திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!
பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…