Home Uncategorized கறி அடை

கறி அடை

KARI ADAI
(Mutton Adai)

INGREDIENTS:
Mutton : 250gms
Rice flour : ½ kg
Shallots : 200gms
Green chilies : 5 nos.
Oil + Ghee : ¼ kg
Curry leaves : few
Coconut : 1 (Big) size
METHOD:
1. Cook the mutton, like the mutton thick gravy.
2. Grind the mutton with gravy.
3. Chop the shallots, green chilies, curry leaves.
4. Mix the coconut with rice flours, a shallot, green chilies, curry leaves. The batter should like medium (liquid) consistency.
5. Cook the adai like the same method of prawns adai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…