காய்கறி பிரியாணி
 	KAAIKARI SOARU
 	(Veg. Biriyani)
 INGREDIENTS:
 Carrot : 100g
 Raisins : 25g
 Peas : 50g
 Cashew nuts : 25g
 Beans : 50g
 Ghee : 150g
 Potatoes : 100g
 Ginger & garlic paste: 1 tsp.
 Cabbage : 100g
 Cinnamon : 1 no. (small)
 Tomato : 250g
 Cardamom : 5 Nos.
 Rice : 1kg
 Cloves : 2 no.
 Coconut : 1no. (Big)
 Chili powder : 1 tsp.
 Turmeric powder : 1 tsp
 METHOD:
 1. Cut all the vegetables.
 2. Grate the coconut & extract the milk from the grate coconut.
 3. Heat Ghee adds the onion & browns it. Add the ginger & garlic pastes & adds the whole garam masala saute until the raw smell goes off. Add all the vegetables & chili & turmeric powders saute it for few minutes.
 4. Add the measured coconut milk & boil it. Once the vegetables half done. Add rice & finish it in dum method.
 5. Garnish with fried cashew nuts & raisins.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

