சீப்(சீர்)பனியம் (திருமண பலகாரம்)
SIPPANIYAM
(Kayal Wedding Sweet)
INGREDIENTS
Fine Rice Flour – 1 ½ Kg.
Coconut – 6 Nos. (Big)
Egg (Yolk) – 1 No.
Coconut Oil – For Frying.
Salt – Pinch.
METHOD
1. Beat the Egg Yolk in coconut 1st milk and strain it.
2. Mix the rice flour and coconut milk mixture, salt. Like smooth dough and also using the 2nd extract milk.
3. Knead well, don’t knead too much because the oil ooze out.
4. Take a small ball. Roll it in center using a finger. Press it in both hands double layer comes. Again press it like ovel & make it like phone shape.
5. Fry until golden brown.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…