Home Uncategorized சுக்கா கறி
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

சுக்கா கறி

SUKKA KARI
(Mutton Curry)

INGREDIENTS
Mutton – ¼ Kg.
Tomato – 4 Nos. (Small)
Onion – 2 Nos.
Red Chilly – 6 (or) 7 Nos.
Coriander Leaves – Few.
Salt – T.T.
Ghee – 50 Ml.
Ginger & Garlic Paste – 2 Tbs.
METHOD :
1. Grind the tomato, Onion, Ginger & Garlic, and Red
Chilies. Make a fine paste.
2. Cook the mutton for 15 Minutes with the grinded masalas.
3. Heat the Ghee, add the cooked mutton with masalas and
fry it till the oil ooze off.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…