Home Uncategorized தேங்காய் பால் ஹல்வா
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

தேங்காய் பால் ஹல்வா

THENKAAI PAL HALWA
(Coconut Milk Halwa)

INGREDIENTS
Coconut – Milk.
Raw Rice – 2 TSP.
Kesari Colour – Few.
Ghee – 2 TSP.
Cardamom Powder – ½ TSP.
Sugar – 75 Gms.
METHOD :
1. Soak the rice, grate the coconut.
2. Grind together the rice, coconut & extract the milk.
3. Add the sugar with coconut milk. Stir continuously in medium flame.
4. Correct consistency will come; add the Kesari Powder, Cardamom Powder & Ghee.
5. The Halwa will thick. Remove from fire. Garnish with nuts.

Check Also

காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்

காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…