தேங்காய் பால் ஹல்வா
THENKAAI PAL HALWA
(Coconut Milk Halwa)
INGREDIENTS
Coconut – Milk.
Raw Rice – 2 TSP.
Kesari Colour – Few.
Ghee – 2 TSP.
Cardamom Powder – ½ TSP.
Sugar – 75 Gms.
METHOD :
1. Soak the rice, grate the coconut.
2. Grind together the rice, coconut & extract the milk.
3. Add the sugar with coconut milk. Stir continuously in medium flame.
4. Correct consistency will come; add the Kesari Powder, Cardamom Powder & Ghee.
5. The Halwa will thick. Remove from fire. Garnish with nuts.
காயல்பட்டணத்தில் ஏர்டெல் ஃபைபர் தொடக்கம்
காயல்பட்டணம் இன்று அதிவேக இன்டர்நெட் காலத்தில் அதிகாரப்பூர்வமாக கால் வைத்துள்ளது! ஏர்டெல் …