Home Uncategorized தேங்காய் பால் ஹல்வா
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

தேங்காய் பால் ஹல்வா

THENKAAI PAL HALWA
(Coconut Milk Halwa)

INGREDIENTS
Coconut – Milk.
Raw Rice – 2 TSP.
Kesari Colour – Few.
Ghee – 2 TSP.
Cardamom Powder – ½ TSP.
Sugar – 75 Gms.
METHOD :
1. Soak the rice, grate the coconut.
2. Grind together the rice, coconut & extract the milk.
3. Add the sugar with coconut milk. Stir continuously in medium flame.
4. Correct consistency will come; add the Kesari Powder, Cardamom Powder & Ghee.
5. The Halwa will thick. Remove from fire. Garnish with nuts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…