Home Uncategorized தேங்காய் பால் ஹல்வா
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

தேங்காய் பால் ஹல்வா

THENKAAI PAL HALWA
(Coconut Milk Halwa)

INGREDIENTS
Coconut – Milk.
Raw Rice – 2 TSP.
Kesari Colour – Few.
Ghee – 2 TSP.
Cardamom Powder – ½ TSP.
Sugar – 75 Gms.
METHOD :
1. Soak the rice, grate the coconut.
2. Grind together the rice, coconut & extract the milk.
3. Add the sugar with coconut milk. Stir continuously in medium flame.
4. Correct consistency will come; add the Kesari Powder, Cardamom Powder & Ghee.
5. The Halwa will thick. Remove from fire. Garnish with nuts.

Check Also

திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!

பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…