Home Uncategorized நானகத்தா சுவீட் பிஸ்கட்
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

நானகத்தா சுவீட் பிஸ்கட்

NANAKATHA

(Kayal Biscuit)

INGREDIENTS
Refined Flour – 1 Kg.
Sugar – 600 Gms.
Dalda / Ghee – 650 Gms.
Cardamom – 25 Gms.
Cooking Soda – Pinch.
METHOD :
1. Boil the ghee, pour the Ghee into the flour & knead it, add the powdered sugar, cardamom powder, cooking soda knead it well. Roll and
2. Cut into fancy shapes, using the cutters.
3. Bake it in the oven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

காயல்பட்டணத்தில் ஏர்டெல் ஃபைபர் தொடக்கம்

காயல்பட்டணம் இன்று அதிவேக இன்டர்நெட் காலத்தில் அதிகாரப்பூர்வமாக கால் வைத்துள்ளது! ஏர்டெல் …