புளியானம்(ரசம்)
PULIAANAM
(Kayal Rasam)
INGREDIENTS
Tamarind – 100 gm.
Green Chilies – 2 No.
Curry Leaves – Few.
Dry Red Chilies – 2 Nos.
Shallots – 2 Nos.
Garlic – 2 Flakes.
Pepper Corns – 10 Gm.
Cumin Seeds – 10 gm.
Snufff – 5 Gms.
Mustard Seeds – Few.
Rock Salt – T.T.
Tomato – 1 No.
METHOD
1. Soak the tamarind with little more water for 10 minutes and strain it.
2. Take the green chilies, curry leaves, salt, roast dry red chilies & tomato mash together. Add the tamarind juice.
3. Crush the cumin, pepper and snufff and then add the garlic & Shallots.
4. Grated Coconut add these into the Tamarind Mixture.
5. Tempered with mustard, onions, curry leaves, 1 dry Red chilies. Add the tamarind mixture and stir it.
Note :
♦ Don’t make it to boil.
♦ Roast the dry chilies to the direct low flame.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…