பொறித்த கருவாடு
PORICHA KARUVADU
(Smoked Fish Fried)
INGREDIENTS
Smoked Fish – 5 Nos.
(Thondai Karuvadu)
Tomato – 1 No.
Onion – 1 No.
Green Chilies – 1 No.
Curry Leaves – Few.
Ghee + Oil – 3 TBSP.
Chilie Powder – T.T.
Salt – T.T.
METHOD :
1. Pick and marinate the smoked fish with salt and chilie powder.
2. Heat the oil + ghee in a kadai. Add the chopped onions, saute it and add the curry leaves and green chilies.
3. Add the marinated smoked fish, cook until fry.
ஊண்டி செய்யிது முஹம்மது ஆலிம் பாகவி காதிரி ஸூபி – Woondi ஆலிம் ரழியல்லாஹு தஆலா அன்ஹு
ஊண்டி செய்யிது முகம்மது ஆலிம் ரழியல்லாஹு தஆலா அன்ஹு அவர்கள் ஹிஜ்ரி 1359 ஸபர் பிறை 22 திங்க…