Home Uncategorized பொறித்த கருவாடு

பொறித்த கருவாடு

PORICHA KARUVADU
(Smoked Fish Fried)

INGREDIENTS
Smoked Fish – 5 Nos.
(Thondai Karuvadu)
Tomato – 1 No.
Onion – 1 No.
Green Chilies – 1 No.
Curry Leaves – Few.
Ghee + Oil – 3 TBSP.
Chilie Powder – T.T.
Salt – T.T.
METHOD :
1. Pick and marinate the smoked fish with salt and chilie powder.
2. Heat the oil + ghee in a kadai. Add the chopped onions, saute it and add the curry leaves and green chilies.
3. Add the marinated smoked fish, cook until fry.

Check Also

திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!

பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…