முட்டை கறி
MUTTAI KARI
(Egg Curry)
INGREDIENTS
Country Chicken Egg – 3 Nos.
Onion – 250 gms.
Tomato – 1 No.
Green Chilies – 1 No.
Curry Leaves – Few.
Salt – T.T.
Chilie Powder – 1 TBSP.
Oil – 2 TBSP.
Coconut Paste – 3 TBSP.
METHOD :
1. Heat the oil, temper with few onions & curry leave and add the finely chopped onions, splitted green chilies, mashed tomatoes, saute well.
2. Add the chilie powder, salt, coconut paste and enough amount of water.
3. Cook it until the raw smell goes off.
4. When done, add the raw egg one by one in separate places in the curry. Close the lid and cook it in simmer (Very low flame).
Note : Take off from the flame and then add the eggs. Because the egg white get damaged.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…