Home Uncategorized மைதா ரொட்டி
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

மைதா ரொட்டி

MAIDA ROTI
(Refined Flour Roti)

INGREDIENTS
Refined Flour – ½ Kg.
Big Coconut – 1
Egg – 1
Salt – T.T.
Oil / Ghee – For Sallow Frying.
METHOD :
1. Grate & Extract the first milk in the coconut.
2. Combine the salt, Ghee, Egg with the milk.
3. Add the Maida & make fine dough. Kept it for 1 hour.
4. Make a medium size ball from the dough & roll it.
5. Heat the ghee in a Kadai. Cook the roties.
6. Serve with Akkarai Pulippu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…