மைதா ரொட்டி
 	MAIDA ROTI
 	(Refined Flour Roti)
 INGREDIENTS
 Refined Flour – ½ Kg.
 Big Coconut – 1
 Egg – 1
 Salt – T.T.
 Oil / Ghee – For Sallow Frying.
 METHOD :
 1. Grate & Extract the first milk in the coconut.
 2. Combine the salt, Ghee, Egg with the milk.
 3. Add the Maida & make fine dough. Kept it for 1 hour.
 4. Make a medium size ball from the dough & roll it.
 5. Heat the ghee in a Kadai. Cook the roties.
 6. Serve with Akkarai Pulippu.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

