மைதா ரொட்டி
MAIDA ROTI
(Refined Flour Roti)
INGREDIENTS
Refined Flour – ½ Kg.
Big Coconut – 1
Egg – 1
Salt – T.T.
Oil / Ghee – For Sallow Frying.
METHOD :
1. Grate & Extract the first milk in the coconut.
2. Combine the salt, Ghee, Egg with the milk.
3. Add the Maida & make fine dough. Kept it for 1 hour.
4. Make a medium size ball from the dough & roll it.
5. Heat the ghee in a Kadai. Cook the roties.
6. Serve with Akkarai Pulippu.
காயல்பட்டணத்தில் ஏர்டெல் ஃபைபர் தொடக்கம்
காயல்பட்டணம் இன்று அதிவேக இன்டர்நெட் காலத்தில் அதிகாரப்பூர்வமாக கால் வைத்துள்ளது! ஏர்டெல் …