Home Uncategorized வட்டிலாப்பம்

வட்டிலாப்பம்

WATTALAPPAM
(Egg and Milk Pudding)

INGREDIENTS
County Chicken Egg – 10 Nos.
Big Coconut – 1 No.
Sugar – ¾ Kg.
Cardamom Powder – 1 TSP.
METHOD :
1. Dissolve the sugar in first extract coconut milk.
2. Beat the eggs with the mixture of sugar and coconut milk mixture. Add the cardamom powder and then strain it.
3. Strain this mixture in maslin cloth into the vessel in which you cook to steam.
4. Steam cook it for 1 ½ hours.
Note : Make sure that no water is added to the coconut milk while making it. The main object is the first extraction of coconut milk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…