Home Uncategorized வெண்டைக் காய் சுண்டல்

வெண்டைக் காய் சுண்டல்

VENDAIKAI SUNDAL
(Ladies Finger Fry)

INGREDIENTS
Ladies finger – ¼ Kg.
Onion – 150 gms.
Green Chilies – 1 No.
Grate Coconut – 2 TBSP.
Curry Leaves – Few.
Turmeric – ¼ TSP.
Dried Red Chilies +
cumin + snuff – 1 TSP.
(Roast and powder)
Ghee + Oil – 50 gms.
METHOD :
1. Wash and wipe the ladies finger.
2. Finely cut the ladies finger.
3. Heat the oil in a kadai, add the chopped onions, green chilies and curry leaves. Saute well.
4. Add the turmeric powder and add the ladies finger. Cook with 1 TBSP of water in simmer.
5. After add the grated coconut. Remove from the fire. Sprinkle the powdered spices. Serve hot.

Check Also

திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!

பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…