வெள்ளை பிரியாணி
VAASANAI BIRIYANI
(Aromatic Briyani)
INGREDIENTS
Basmathi – 1 Kg.
Cardamom – 4 gm.
Cinnamon – 4 gms.
Cloves – 2 Gms.
Ginger – 25 Gms.
Garlic – 25 Gms.
Onion – 3 nos.
Ghee – 200 Ml.
Coriander Leaves- ¼ Bunch.
Mint Leaves – ¼ Bunch.
Curry Leaves – Few.
Salt – T.T.
METHOD :
1. Chop the onion, make a ginger & garlic paste.
2. Heat the ghee in a big vessel. Add the onions, whole garam masala. Saute it.
3. Add to chopped Mint, Coriander leaves, curry leaves and ginger garlic paste. Saute it golden brown.
4. Add the water, double the quantity of rice and salt. Close the lid for boiling.
5. Add the rice till ¾ cook. Simmer the fire, finished in dum method.
6. Serve the mutton curry.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…