சவ்வரிசி கஞ்சி
JAVVARISI KANJI
(Sweeted Sago Milk)
INGREDIENTS
Sago – ¼ Kg.
Coconut – 2 Big Size.
Sugar – 300 gms.
Cardamom Powder – ¼ TSP.
Raisins – 10 gms.
Cashew nut + Pista
& Almonds Chopped- 25 Gms.
Rose Essence – Few Drops.
METHOD :
1. Grate and extract the 1st, 2nd and 3rd milk from the coconut.
2. Wash and cook the sag into the 2nd and 3rd extract of coconut milk. Stir continuously.
3. Once the sago well cook add the sugar &1st extract of coconut milk.
4. Before remove from the fire, add the nuts and raisins, cardamom powder. After cool, add few drops of essence
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…