துவை, அக்கரைப் புளிப்பு
THOVAI / AKKARAA PULIPPU
(Rice Pudding)
INGREDIENTS
Cuppi ( Rice Flour ) – 250 gms.
Coconut – 2 Nos.
Sugar – ½ Kg.
Cardamom Powder – ¼ TSP.
Lime – 1 ½ No.
METHOD :
1. Grate and extract the 1st, 2nd and 3rd milk from the coconut
2. In 2nd and 3rd milk, add the rice flour cuppi mix well. Cook this mixture until cuppi done.
3. Add the nuts, add the sugar and 1st extract millk.
4. Before, remove from fire, add lime juice and cardamom powder.
5. Pour this mixture into a big thaali plate, cool and strike it.
6. Decorate with Silver Wok and nuts.
7. Serve with rice rotties and wheat rotties.
Note : Cuppi After serving the Rice Flour, you get the rice
crumbs. / Rice Crystals.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…