மீன் பொரியல் குழம்பு
MEEN PORIYAL KUZHAMBU
(Fish Fry Curry)
INGREDIENTS
Seer Fish – 6 Slice
Red Chilie Powder – 1 ½ TSP.
Ginger Garlic Paste – ½ TSP.
Lime – 1
Coriander Leaves – Few.
Whole Garam Masala– 5 Gms.
Salt – T.T.
Coconut & Poppy
Seed Paste – 5Gms.
Green Chilies – 5 Nos.
Tomato – 6 Nos.
Onion – 2 Nos.
Oil – For Frying.
METHOD :
1. Wash & marinate the fish with 1 TSP of Red Chilie Powder, ¼ TSP, Ginger Garlic Paste, Salt, lime juice for ½ an hour.
2. Fry the fish till golden brown.
3. Heat the oil in a kadai, add the onion, whole garam masala, chopped Green Chilies, brown it.
4. Add the chopped tomatoes, red chilie powder, balance ginger and garlic paste. Coconut poppy seed paste, Salt and little water. Cook it till raw smell goes off.
5. Add the fried fish one by one in the gravy and close the lid. Cook it for 5 minutes.
6. Garnish with coriander leaves.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…