மட்டக்களப்பு பிரியாணி
MATTAKAZHAPPU
BIRIYANI
INGREDIENTS
Basmati Rice – 1 Kg.
Tomato – 400 Gms.
Green Peas – 1 Cup.
Ginger – 50 Gms.
Ghee – 150 Ml.
Green Chilies – 5 No.
Onion – 300 gms.
Coriander Leaves- 1 Bunch.
Garlic – 50 gms.
Salt – T.T.
METHOD :
1. Make a paste separately the Ginger & Garlic.
2. Heat the oil, add the few sliced onions, brown it and then add the whole garam masala, add the garlic paste & remaining sliced onions. Green chilies after few minutes add the tomato, ginger paste.
3. Add the measured water, put the soaked green peas and coriander leaves.
4. The water will boil , add the rice. Finished in dum method.
5. Garnish with fried nuts & raisins.
Note : The colour is required, add the little Kesari colour powder.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…