கத்தரிக்காய் கட்டா
KATTHIRIKKA KATTAA
(Oily Brinjal)
INGREDIENTS
Brinjal – ¼ Kg.
Gingelly Seed +
Asafoetida + Cumin – 10 gms.
Tomato – 5 Nos.
Onion – 3 Nos.
Oil – 50 Ml.
Mustard Seeds – Few.
Pepper Corns – T.T.
Tamarind – T.T.
Cumin – 5 Gms.
METHOD
1. Roast and powdered the gingelly seed, Asafoetida, Cumin.
2. Heat the oil in kadai, add few mustard seeds, cumin and pepper corns. Saute it.
3. Add the brinjal & saute well. Add red chilie powder & add the grinded (Tomato, Onion, Tamarind & Salt ) mixture, boil it. Keep it simmer till the oil ooze off.
4. Before 5 minutes add the powdered masala mixture and remove from fire.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…


