சுக்கா கறி
 	SUKKA KARI
 	(Mutton Curry)
 INGREDIENTS
 Mutton – ¼ Kg.
 Tomato – 4 Nos. (Small)
 Onion – 2 Nos.
 Red Chilly – 6 (or) 7 Nos.
 Coriander Leaves – Few.
 Salt – T.T.
 Ghee – 50 Ml.
 Ginger & Garlic Paste – 2 Tbs.
 METHOD :
 1. Grind the tomato, Onion, Ginger & Garlic, and Red
 Chilies. Make a fine paste.
 2. Cook the mutton for 15 Minutes with the grinded masalas.
 3. Heat the Ghee, add the cooked mutton with masalas and
 fry it till the oil ooze off.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

