வெண்டைக் காய் சுண்டல்
VENDAIKAI SUNDAL
(Ladies Finger Fry)
INGREDIENTS
Ladies finger – ¼ Kg.
Onion – 150 gms.
Green Chilies – 1 No.
Grate Coconut – 2 TBSP.
Curry Leaves – Few.
Turmeric – ¼ TSP.
Dried Red Chilies +
cumin + snuff – 1 TSP.
(Roast and powder)
Ghee + Oil – 50 gms.
METHOD :
1. Wash and wipe the ladies finger.
2. Finely cut the ladies finger.
3. Heat the oil in a kadai, add the chopped onions, green chilies and curry leaves. Saute well.
4. Add the turmeric powder and add the ladies finger. Cook with 1 TBSP of water in simmer.
5. After add the grated coconut. Remove from the fire. Sprinkle the powdered spices. Serve hot.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…


