Home Uncategorized புளியானம்(ரசம்)
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

புளியானம்(ரசம்)

PULIAANAM
(Kayal Rasam)

INGREDIENTS
Tamarind – 100 gm.
Green Chilies – 2 No.
Curry Leaves – Few.
Dry Red Chilies – 2 Nos.
Shallots – 2 Nos.
Garlic – 2 Flakes.
Pepper Corns – 10 Gm.
Cumin Seeds – 10 gm.
Snufff – 5 Gms.
Mustard Seeds – Few.
Rock Salt – T.T.
Tomato – 1 No.
METHOD
1. Soak the tamarind with little more water for 10 minutes and strain it.
2. Take the green chilies, curry leaves, salt, roast dry red chilies & tomato mash together. Add the tamarind juice.
3. Crush the cumin, pepper and snufff and then add the garlic & Shallots.
4. Grated Coconut add these into the Tamarind Mixture.
5. Tempered with mustard, onions, curry leaves, 1 dry Red chilies. Add the tamarind mixture and stir it.
Note :
♦ Don’t make it to boil.
♦ Roast the dry chilies to the direct low flame
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

வரயீ அஹ்மது லெப்பை அப்பா ரழியல்லாஹு தஆலா அன்ஹு

வரயீ அஹ்மது லெப்பை அப்பா ரழியல்லாஹு தஆலா அன்ஹு வரயீ அஹ்மது லெப்பை அப்பா ரழியல்லாஹு தஆலா அன…