Home Uncategorized பொறித்த கருவாடு

பொறித்த கருவாடு

PORICHA KARUVADU
(Smoked Fish Fried)

INGREDIENTS
Smoked Fish – 5 Nos.
(Thondai Karuvadu)
Tomato – 1 No.
Onion – 1 No.
Green Chilies – 1 No.
Curry Leaves – Few.
Ghee + Oil – 3 TBSP.
Chilie Powder – T.T.
Salt – T.T.
METHOD :
1. Pick and marinate the smoked fish with salt and chilie powder.
2. Heat the oil + ghee in a kadai. Add the chopped onions, saute it and add the curry leaves and green chilies.
3. Add the marinated smoked fish, cook until fry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

சுப்ஹான மவ்லித் மஜ்லிஸ் – 2019

காயல்பட்டணம் பள்ளிவாசல்களில் ரபியுல் அவ்வல் மாதம் 12 நாட்களும் சுப்ஹான மவ்லித் மஜ்லிஸ் சிற…