Home Uncategorized வெங்காய பனியம் (திருமண பலகாரம்)
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

வெங்காய பனியம் (திருமண பலகாரம்)

VENGAYA PANIYAM
(Kayal Wedding Sweet)

INGREDIENTS
Fine Rice Flour – 1 ½ Kg.
Coconut – 6 Nos. (Big)
Egg – 1 No.
Coconut Oil – For Frying.
Sugar – 1 ½ Kg.
Salt – Pinch.
METHOD :
1. Grate & extract the first, second, & third milk from the coconut.
2. Prepare a Thick Sugar Syrup.
3. Soak the rice flour in the 1st and 2nd milk and mix well with egg, consistency like Idly batter.
4. Fry the batter like drop by drop like shallot shape.
5. Soak into Sugar Syrup for one hour. Remove it and serve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

வரயீ அஹ்மது லெப்பை அப்பா ரழியல்லாஹு தஆலா அன்ஹு

வரயீ அஹ்மது லெப்பை அப்பா ரழியல்லாஹு தஆலா அன்ஹு வரயீ அஹ்மது லெப்பை அப்பா ரழியல்லாஹு தஆலா அன…