Home Uncategorized ஆட்டு ஈரல் வதக்கல்
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

ஆட்டு ஈரல் வதக்கல்

EERAL VATHAKKAL
(Liver Saute)

INGREDIENTS
Liver – ¼ Kg.
Onion – 100 gms.
Gingelly Seed Oil – 3 TbSP.
Pepper Powder – 2 TSP.
Cumin – 1 TSP.
Salt – T.T.
Turmeric – T.T.
METHOD :
1. Take iron kadai heat the oil saute the Chopped onions, add the small pieces of liver, add the pepper powder, cumin powder, salt, turmeric powder. Stir it well and close the lid. After two times, stir well and once the colour changes, remove from fire
Note : Liver cooks quickly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…