உதிர்ந்த மீன் (தீ மீன்)
VUTHIRTHAMEEN / POOLUGU MEEN
(Fish Poriyal)
INGREDIENTS
Thonda Meen – 500 gms.
Shallots – 300 gms.
G. Chilies – 2 Nos.
Curry Leaves – Few.
Coconut – ½ No (Big Size)
Podi – T.T.
Salt – T.T.
Maasi – 50 Gms.
METHOD :
1. Heat the oil, add the green chilies, curry leaves and chopped shallots, saute well.
2. Add the grated coconut, turmeric powder, salt and little water. Cook it until the dry texture.
3. Wash and cook the fish little with turmeric powder, salt and enough amount of water. Remove it.
4. Remove the skin and chop the flesh. Add the fish into masala mixture. Saute it and remove from fire and cool it.
5. Add the podi and maasi. Serve with breads, rotties and rice.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…