Home Uncategorized குடை மிளகாய் கோழி
Uncategorized - பொது - December 21, 2011

குடை மிளகாய் கோழி

KUDAMILAKAAI KOZHI
(Capsicum Chicken)

INGREDIENTS
Chicken – 500 Gms.
Capsicum – 2 Nos.
Onion – 2
Ginger & Garlics
Paste – 1 TSP.
Tomato Puree & Salt- T.T.
Lime – 1
Oil & Ghee – 2 TBSP.
Garlic – 3 Flakes.
Chili Powder – – T.T.
METHOD
1. Wash and cut the chicken into small pieces, marinate with Ginger, Garlic, limejuice, auté, salt. Keep it for 1 hour.
2. Fry the chicken in the oil up to golden brown.
3. Chop the garlic, onion, cut the capsicum.
4. Heat the oil, put the garlic & Onion, Capsicum Saute well and add the tomato puree. Cook it thick.
5. Add the chicken stir well and remove from fire.
6. Serve hot with Dosa, Chapatti, and Ghee Rice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…