தம்மடை
DUMADAI
(Kayal Sweet)
INGREDIENTS
Coconut – 2 Big Sizes.
Sugar – 400 Gms.
Semolina (Sooji)- 300 Gms.
Refined Flour – 100 Gms.
Ghee – 200 Gms.
Cashew Nuts – 25 Gms.
Pista & Almonds- 25 & 25 Gms.
Raisins – 10 Gms.
Milk – 200 ml.
Egg – 2 Nos.
Cardamom – Few.
METHOD
1. Grate & extract the 1st milk from the coconut. Soak the Semolina & refined flour in coconut milk for 3 Hours.
2. Add sugar, egg, powdered Cardamom, Milk; Ghee 100 ml. Batter should loose (thick) consistency.
3. Grease the tart moulds. Pour the mixture. Sprinkle the finely sliced nuts. Bake it for 10 minutes.
திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!
பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…