நெய் சோறு
NEI SOARU
 	(Ghee Rice)
 	
 INGREDIENTS:
 Rice : 1kg
 Ghee : 150g
 Ginger : 50g
 Garlic : 50g
 Ramba leaves : 1no.
 Cinnamon : 1 small stick
 Cardamom : 5nos.
 Cashew nuts : 50g
 Coconut : 1no.
 Raisins : 25g
 Salt : T.T
 METHOD:
 1. Make a ginger & garlic paste. Extract the milk from the grated coconut, exactly double the quantity of rice.
 2. Heat the ghee in a pot, add the onions, ginger & garlic paste, cinnamon, and cardamom, saute it up to golden brown.
 3. Add the coconut milk stir it and close the lid for boiling. After few minutes, add the washed rice cooked in dum method.
 4. Garnish with fried cashew nuts & raisins. Serve hot.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

