மட்டன் சுக்கா கறி
SUKKA KARI
 	(Mutton Curry)
 	
 INGREDIENTS
 Mutton (Boneless) – ¾ Kg.
 Pepper Corns
 Cumins – 30 gms
 Snuff
 Red Chilies
 Whole Garam Masala – 10 gms.
 Ginger & Garlic Paste – 10 gms.
 Curd – 3 TBSP.
 METHOD :
 1. Wash & cut the mutton very small pieces.
 2. Marinate the mutton with Ginger and Garlic Paste, curd
 and salt.
 3. Heat oil in a pressure cooker. Add the whole garam masala,
 curry leaves, Coarsely powdered Cumin, Pepper Corns,
 Red Chilies, Snuff. After few minutes, add the marinated
 mutton. Cook it for 4 minutes.
 4. After the mutton done, remove the lid and cook it till the
 oil oozes off.
 Note : Don’t add onions, coconut paste as optional.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

