மட்டன் சுக்கா கறி
SUKKA KARI
(Mutton Curry)
INGREDIENTS
Mutton (Boneless) – ¾ Kg.
Pepper Corns
Cumins – 30 gms
Snuff
Red Chilies
Whole Garam Masala – 10 gms.
Ginger & Garlic Paste – 10 gms.
Curd – 3 TBSP.
METHOD :
1. Wash & cut the mutton very small pieces.
2. Marinate the mutton with Ginger and Garlic Paste, curd
and salt.
3. Heat oil in a pressure cooker. Add the whole garam masala,
curry leaves, Coarsely powdered Cumin, Pepper Corns,
Red Chilies, Snuff. After few minutes, add the marinated
mutton. Cook it for 4 minutes.
4. After the mutton done, remove the lid and cook it till the
oil oozes off.
Note : Don’t add onions, coconut paste as optional.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…