தம்மடை
DUMADAI
(Kayal Sweet)
INGREDIENTS
Coconut – 2 Big Sizes.
Sugar – 400 Gms.
Semolina (Sooji)- 300 Gms.
Refined Flour – 100 Gms.
Ghee – 200 Gms.
Cashew Nuts – 25 Gms.
Pista & Almonds- 25 & 25 Gms.
Raisins – 10 Gms.
Milk – 200 ml.
Egg – 2 Nos.
Cardamom – Few.
METHOD
1. Grate & extract the 1st milk from the coconut. Soak the Semolina & refined flour in coconut milk for 3 Hours.
2. Add sugar, egg, powdered Cardamom, Milk; Ghee 100 ml. Batter should loose (thick) consistency.
3. Grease the tart moulds. Pour the mixture. Sprinkle the finely sliced nuts. Bake it for 10 minutes.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…