நார்த்தங்காய் ஊறுகாய்
NAARTHENGAI OORUGAI
(Naarthengai Pickle)
INGREDIENTS
Naarthengai – 3 Nos.
Dry Red Chilies- 25 Gms.
Vinegar – ¼ Bottle.
Asafoetida – A Pinch.
Gingelly Oil – 50 ml.
Curry Leaves – Few.
Mustard Seeds – Few.
Garlic – 3 Flakes.
METHOD :
1. Cook the Naarthengai in the steamer. Remove the seed and cut it.
2. Soak Naarthengai with chopped green chilies, salt and vinegar for 1day in the Sunlight.
3. Heat the gingelly oil, add the mustard, curry leaves, asafoetida, garlic and then add the chilie powder, stir it in simmer.
4. Add the soaked Naarthengai mixture, cook until oil oozes off. Remove from the fire and store it in glass jar.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…