Home Uncategorized இரால் அடை

இரால் அடை

ERAAL ADAI
(Prawns Adai)

INGREDIENTS:
Prawns : 250gms
Rice Flour : ½ kg
Shallots : 200gms
Green chilies : 5 nos.
Coconut : 1 no.
Coconut oil
+ Ghee: 1/4 litre
Curry leaves : few
METHOD:
1. Extract the milk from the coconut. Soak the rice flour with coconut milk.
2. Finely chop the onion & green chilies.
3. Clean & wash the prawns, cook the prawns with a litre of water, chili powder, and salt. Cook it in a dry texture grind the prawns.
4. Combine the rice flour mixture, chopped onions, green chilies, prawns, chili powder, and turmeric powder, salt. The batter should medium (liquid) consistently.
5. Heat the oil & mixture in a kadai & pour one ladle of adai mixture slightly spread it. Cook it in both sides.
6. Like the same method cook one by one.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…