காய்கறி சேமியா
KAAIKARI SEMIYA
(Vegetable Vermicelli)
INGREDIENTS:
Vermicelli : 1pac.
Carrot : 100gms
Cabbage : 100gms
Potato : 100gms
Beans : 25gms
Peas : 50gms
Tomato : 150gms
Coconut : ½ nos.
Masala powder: 1 tsp
Turmeric powder: 1 tsp
Shallots : 150gms
Green chilies : 3 nos.
Cloves : 2 nos.
Cinnamon : 1 stick small
Cardamom : 2 Nos.
Ginger & Garlic
paste: 1 tbsp
Ghee + Oil : 150gms
METHOD:
1. Wash & cook the vermicelli in a steamer & keep in a
side.
2. Cut all the vegetables.
3. Grate & extract the milk from the coconut.
4. Heat the ghee, add the sliced shallots, whole garam masala, add the ginger, Garlic paste & add the chopped tomatoes saute well, after add the vegetables, spices &
saute well and close for few
minutes.
5. Pour the coconut milk & cook the vegetables.
6. When correct liquid consistency comes, add the cooked vermicelli, keep it fire simmer for 5 minutes. Finish it in dum method.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…