இடியாப்பம்
IDIYAPPAM
 	(String Hoppers)
 	
 	 
 INGREDIENTS:
 Fine Rice Flour – 500 gms.
 Hot Water – As Required
 Salt – T.T.
 METHOD:
 1. Combine the rice flour & salt.
 2. Mix with enough amount of water, without lumps. 
3. Take a small ball & put into string hopper equipment & press it in a round shape on the top of the steamer plate. Do this process one by one & then arrange the steamer plates in the steamer & cook it steamer for 15 minutes.
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்
காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…
            
        

