இனிப்பு அடை
ENIPPU ADAI
(Sweet Adai)
INGREDIENTS:
Coconut : 2 nos.
Semolina (sooji) : ¼ kg
Egg : 2nos.
Refined flour : ¼ kg
Powdered sugar : 375gms
Turmeric powder : a pinch
Ghee : 125gms
METHOD:
1. Grate the coconuts & Extract the milk, without water.
2. Sieve separately the refined flour & semolina.
3. Combine the refined flour & semolina & milk. Soak it for 2 hours.
4. After add the egg, powdered sugar & turmeric powder. Mix it well.
5. Heat the ghee in a kadai, pour one ladle batter & cook the adai in a both side until golden brown.
Note:
1. The flame should simmer only.
2. At any cost, do not add the water in the adai mixture.
3. The ghee should be little more than usual method for
adais.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…