Home Uncategorized தேங்காய் சோறு

தேங்காய் சோறு

THENKAAI SOARU
(Coconut Rice)

INGREDIENTS:
Coconut : Three (Big) sizes
Rice : 1kg
Fenugreek : few
Cloves : 3 flakes
Salt : T.T.
METHOD:
1. Grate the coconut & extract the milk exactly double the
quantity of rice.
2. Pour the milk into the pot adds the fenugreek seed; Garlic & salt & boil it. Once slightly it boils, add the rice & finish it in the dum method.
Note:
If you required colour, add the turmeric powder into milk.

Check Also

திருச்செந்தூர் – காரைக்கால் புதிய PRTC பேருந்து சேவை தொடக்கம்!

பக்தர்களுக்கும் பயணிகளுக்கும் இனிய செய்தி! புதுச்சேரி அரசு பேருந்து போக்குவரத்து கழகம் (PR…