Home Uncategorized தேங்காய் சோறு

தேங்காய் சோறு

THENKAAI SOARU
(Coconut Rice)

INGREDIENTS:
Coconut : Three (Big) sizes
Rice : 1kg
Fenugreek : few
Cloves : 3 flakes
Salt : T.T.
METHOD:
1. Grate the coconut & extract the milk exactly double the
quantity of rice.
2. Pour the milk into the pot adds the fenugreek seed; Garlic & salt & boil it. Once slightly it boils, add the rice & finish it in the dum method.
Note:
If you required colour, add the turmeric powder into milk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

சுப்ஹான மவ்லித் மஜ்லிஸ் – 2019

காயல்பட்டணம் பள்ளிவாசல்களில் ரபியுல் அவ்வல் மாதம் 12 நாட்களும் சுப்ஹான மவ்லித் மஜ்லிஸ் சிற…