ஹரீரா பால்
HATHIRA PAL
(Cashew Milk)
INGREDIENTS:
Milk : 1 litre
Sugar : ¼ kg.
Almonds+cashew
nuts + pista : 75 gms.
Raisins : 10 gms.
Pure ghee : 50gms.
Cloves : 2 nos.
Cinnamon : a small stick
Cardamom : 2 nos.
METHOD:
1. Soak the nuts in a hot water, for half an hour.
2. Boil the milk & take ¼ portion milk separately.
3. Grind the soaked nuts with ¼ portion milk.mix the mixture in ¾ portion
milk.
4. Stir continuously for few minutes & add the sugar. Remove from fire.
5. Heat the oil in a kadai, add the whole garam masala, raisins & cashew nuts, fry until golden brown.
6. Add this tempering to the milk, close the lid & serve hot.
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?
நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…