Home Uncategorized மாசி சம்பல்

மாசி சம்பல்

 

 MAASI SAMBAL
(Dry Fish Sambal)

INGREDIENTS:
Maasi (Dry fish) – 100 gms
Dry Red Chilies – 5 nos.
Coconut – 3 pieces
Shallots – 3 nos.
Rock Salt – T.T
METHOD:
1. Ground the dry red chilies & salt.
2. Take out of the black outer skin of the dry fish (maasi) , add in to red chili powder & coarsely ground the dry fish & then add the coconut pieces nicely ground it. After that add the shallots just crush it.
Note : Do all these processes in the grounding stone then only the real taste will come.

Check Also

காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் கட்டிடங்களில் கட்டுமான பிழைகள்

காயல்பட்டினம் புதிய பேருந்து நிலையம் மற்றும் மீன் மார்க்கெட் வணிக வளாக கட்டிடங்களில் கட்டு…