Home Uncategorized முருங்கைக் கீரை

முருங்கைக் கீரை

KEERAI KARI
(Drumstick Leaves Curry)

INGREDIENTS:
Drumstick Leaves – 1 bunch
Rice Washed Water – 5 glass
Salt – T.T.
Shallots – 250 gms
Dry Red Chilies – 4 nos.
Green Chilies – 1 no.
Grated Coconut – 1 cup
Eating Lime Stone – A Pinch
(Calcium)
METHOD :
1. Heat the oil, add few sliced shallots.

2. Add the rice washed water with chopped shallots, greenchilies, and dry red chilies,  grated coconut, limestone. Cook until done.
3. Check the

seasoning.

Note :
Don’t close the lid, while cooking time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே?

நமது ஊரில் குளங்கள் எங்கே ? மாயமாய் மறைந்து விட்ட குளங்களால் இன்று ஊரே குளம் ஆகிவிட்டது நா…